Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Οι υπηρεσίες μας

Αξιοπιστία, ταχύτητα και ποιότητα σε κάθε μας υπηρεσία!

Εγκατάσταση φυσικού αερίου με λέβητα BAXI

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου κυρίως σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα της θέρμανσης και της ενέργειας απο το 2007, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  • Εξειδικευμένη Ομάδα
  • Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών
  • Οικονομικές Λύσεις
  • Άμεση Εξυπηρέτηση

Αντικατάσταση λέβητα αερίου

Η διαδικασία αντικατάστασης περιλαμβάνει την απομάκρυνση του παλιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση του νέου λέβητα, καθώς και την προσαρμογή των υδραυλικών και ηλεκτρικών συστημάτων, ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια και αποδοτικότητα. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι η εγκατάσταση συμμορφώνεται με τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας και ενεργειακής απόδοσης.

Συντήρηση λέβητα αερίου BAXI

Η συντήρηση του λέβητα αερίου Baxi είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης και ασφάλειας του συστήματος θέρμανσης. Ένας σωστά συντηρημένος λέβητας Baxi μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήματα.

Η ετήσια συντήρηση λέβητα αερίου περιλαμβάνει τον καθαρισμό του καυστήρα, τον έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών μερών, τη ρύθμιση της πίεσης και τον έλεγχο των συστημάτων ασφαλείας. Αυτό διασφαλίζει ότι ο λέβητας λειτουργεί ομαλά, αποτρέποντας τυχόν βλάβες και διαρροές αερίου, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι τεχνικοί μας, εξειδικευμένοι στη συντήρηση λεβήτων Baxi, χρησιμοποιούν πιστοποιημένα υλικά και εργαλεία για να εγγυηθούν τη σωστή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης. Επιπλέον, η τακτική συντήρηση βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση του λέβητα, συμβάλλοντας σε χαμηλότερους λογαριασμούς θέρμανσης.

  • Εξειδικευμένοι τεχνικοί στην συντήρηση λεβήτων BAXI
  • Γνήσια ανταλλακτικά BAXI
  • Γρήγορη εξυπηρέτηση

Επισκευή λέβητα αερίου BAXI

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την επισκευή λεβήτων Baxi, εντοπίζοντας και επιλύοντας γρήγορα κάθε βλάβη, από μικρές ρυθμίσεις μέχρι την αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων. Με χρήση πιστοποιημένων ανταλλακτικών και εξειδικευμένων εργαλείων, διασφαλίζουμε την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του συστήματος.

Συχνές βλάβες σε έναν λέβητα αερίου μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα στον καυστήρα, ελαττωματικές βαλβίδες ή ανωμαλίες στην πίεση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, η επισκευή λέβητα αερίου Baxi από την ομάδα μας εγγυάται ότι θα λειτουργεί ξανά με ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Μην αφήνετε τις βλάβες να επηρεάσουν την άνεση και τη θέρμανση του χώρου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση και αξιόπιστη επισκευή του λέβητα Baxi σας και απολαύστε ξανά ζεστασιά και ασφάλεια στο σπίτι σας.

Μηχανολογικές μελέτες φυσικού αερίου

Η μελέτη φυσικού αερίου είναι μία υπηρεσία που παρέχεται απο μηχανολόγο η ηλεκτρολόγο μηχανικό ο οποίος αναλαμβάνει την κατάθεση του τεχνικού φακέλου της εγκατάστασης σας προς την ΕΔΑ (Εταιρεία Διανομής Αερίου).

Είναι μια ουσιαστική υπηρεσία που χρειάζεται στην περίπτωση που κατασκευάζουμε μία νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου αλλά και στις περιπτώσεις οποιασδήποτε τροποποίησης ή αλλαγής μιας υπάρχουσας εγκατάστασης π.χ. αντικατάσταση λέβητα φυσικού αερίου ή μίας συσκευής, ώστε ο φάκελος φυσικού αερίου του ακινήτου μας να είναι σωστά ενημερωμένος.

Πιστοποιητικό στεγανότητας σωληνώσεων φυσικού αερίου

Η εταιρεία μας διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό με τις αντίστοιχες επαγγελματικές άδειες που αφορούν την εκτέλεση της συντήρησης της επισκευής και της επιθεώρησης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για την έκδοση των παραπάνω πιστοποιητικών.